Lähetin Sondi (mouse)

Tuotetunnus (SKU): 164004005 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lähes kaikki tuotteet heti omasta varastosta. Toimitukset jopa saman päivän aikana. Ota yhteyttä.

Kuvaus

Lähetin Sondi PL18 33KHZ – Signaalilähetin, joka voidaan kiinnittää työntövarteen (lasikuitujousi) ei-metallisten putkien ja viemäreiden havaitsemiseksi ja paikantamiseksi. Sisältää pariston.

Putkilähettimen käyttö
Sondi 18mm 33kHz (PL18-33) käynnistyy kun sen paristotila kierretään kiinni lähetinosaan pariston kera. Sondi kiinnitetään työntövaijeriin (ns. putkikäärme) joko kiertämällä se käärmeen kierteeseen tai käärmeen kylkeen teippaamalla, minkä jälkeen laite työnnetään kohteeseen putkikäärmeen avulla. Sondissa on kierteet M12F & M10M & M6F.

Putkituksen reittiä seurataan hakulaitteen vastaanottimella samalla kun PL18-33 etenee kohteessa. Tällä varmistetaan että signaali ei katoa esim. mutkissa. Jos sondi törmää esim. tukokseen, sen sijainti ja syvyys voidaan määrittää tarkasti. Tämä helpottaa vian korjaustyötä ja vähentää turhaa kaivamista.

PL18-33:n päässä on laitteen päällä olon ilmaiseva punainen merkkivalo. Merkkivalo sammuu jos paristo on heikko. PL18-33:n halkaisija on 18,2 mm ja pituus vakioparistotilalla 85 mm. Lähetystaajuus on 32,768kHz (jatkuva signaali).

 

Muista myös kaapelinhakulaite.