Porauskohdistin PK2

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Lähes kaikki tuotteet heti omasta varastosta. Toimitukset jopa saman päivän aikana. Ota yhteyttä.

Kuvaus

Porauskohdistin. Rakennus- ja saneeraustöissä on usein tarpeen porata reikiä seinien, lattioiden ja muiden rakenteiden läpi tarkasti oikeaan kohtaan. PK2-porauskohdistimen avulla hankalat mittaukset ja koereikien poraamiset voi unohtaa. Paikanna porauskohdat tarkasti seinien läpi. PK2-porauskohdistimen avulla hankalat mittaukset ja koereikien poraamiset voi unohtaa. PK2 koostuu PKT2-lähettimestä ja PKR2-vastaanottimesta.

Porauskohdistin PK2:ta käytetään niin, että lähetin kiinnitetään esim. tarramassalla haluttuun porauskohtaan seinässä. Vastaava kohta etsitään seinän toisella puolella vastaanottimen avulla. Vastaanottimen nuolimerkkivalot näyttävät mihin suuntaan laitetta pitää liikuttaa, jotta oikea kohdistus löytyy. Merkkiäänen korkeus nousee kun oikeaa kohtaa lähestytään, samalla etäisyyslukema tarkentuu. Vihreät merkkivalot syttyvät kun oikea kohta on löytynyt. Kohdistus toimii jopa 150cm etäisyydeltä.

Porausten lisäksi porauskohdistin PK2 soveltuu moniin muihin tehtäviin, joissa tietty piste pitää saada paikannettua seinän tai muun rakenteen läpi.
Tutustu laitteen käyttöön tällä videolla!

Pakkaus sisältää:
-Lähetin PKT2
-Vastaanotin PKR2
-Tarramassapakkaus lähettimen kiinnittämiseen seinälle
-Huopatassut vastaanottimen takakanteen, 4 kpl
-Kantolaukku KLPK2
-Paristot
-Pikaohje
-Käyttöohjeet