Pylväsvinssi Moment

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lähes kaikki tuotteet heti omasta varastosta. Toimitukset jopa saman päivän aikana. Ota yhteyttä.

Kuvaus

Pylväsvinssi MOMENT K1 ja MOMENT K2 – Luotettavat käsikäyttöiset kelavintturit ammattikäyttöön.

MOMENT vintturit tunnetaan sähkölaitoksissa kautta Suomen korkeasta laadusta, kestävyydestä ja luotettavuudesta. Vuosikymmenten kokemus takaa, että vintturien rakenne on muodostunut lähes optimaaliseksi. Rauta ja lujuus ovat juuri oikeissa paikoissa parhaimman kuormituksen ja keveyden saavuttamiseksi. Ammattilaiset tietävät, kuinka tärkeää on luottaa työkaluihin vaikeissa olosuhteissa. Siksi Moment vintturit ovat heille verraton apu.

Raivaat tai teet nosto-operaatioita
Moment vinttureissa on mittavat 25 metriä vaijeria, joka riittää useimpiin nosto- ja vetotöihin (saatavana myös 40 m). Vintturin kiinnitysalustana on puu tai pylväs, johon kiristät laitteen ketjulla epäkeskokiristimen avulla muutamassa sekunnissa. Piikein varustettu taittopyöräketju tarrautuu lujasti puuhun ja ohjaa kuormituksen suunnan vintturille oikeaksi. Voit käden käänteessä suorittaa vaativiakin siirto- ja nosto-operaatioita.

Turvallisuus otettu huomioon!
Sinun ei tarvitse olla huolissasi turvallisuudesta itsesi tai työntekijöittesi käyttäessä Moment nostureita. Tukeva kitkajarru estää kammen ryöstäytymiset kuormaa alaslaskettaessa ja ennenkaikkea silloin kun vaarallinen kuormanykäys kohdistuu laitteeseen. Kitkajarru on huomaamaton käytössä ja sallii millimetrin tarkat liikkeet. Alaslaskettaessa kampivoima on noin 50% nostamiseen tarvittavasta voimasta. Alhaisilla kuormituksilla jarrupakan säppimekanismi voidaan kytkeä pois. Kampi on silloin kevyesti liikutettavissa molempiin suuntiin. Myös kammen pituutta voidaan säätää.

TEKNISET TIEDOT

MOMENT K1
Kuormitettavuus 300 kg
Murtokuorma 1500 kg
Paino 8,8 kg
Vaijeri salpakoukulla 5 mm/20 m.
Saatavana 5 mm/30 m tai 6 mm/20 m.

MOMENT K2
Kuormitettavuus 600 kg
Murtokuorma 3000 kg
Paino 18 kg
Vaijeri salpakoukulla 7 mm/25 m.
Saatavana 7 mm/40 m tai 8 mm/25 m.

Vinssit on myös testattu Valtion teknillisessä tutkimuskeskuksessa.

Lisätiedot

Malli

,