Shogun oksasaha

Shogun oksasahanterät ovat japanilaista huippulaatua ja olemme Shogun tuotteiden virallinen maahantuoja. Oksasahat ovat yhteensopivia kaikkiin myymiimme työkalusauvoihin ja oksasahanvarsiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lähes kaikki tuotteet heti omasta varastosta. Toimitukset jopa saman päivän aikana. Ota yhteyttä.

Kuvaus

Shogun oksasaha on japanilaista huippulaatua. Terät ovat tunnettuja jämäkkyydestä ja pitkäkestoisuudestaan. Olemme Shogun tuotteiden virallinen maahantuoja ja tällä hetkellä varastostamme on saatavilla kaksi mallia. Molemmat terät ovat yhteensopivia kaikkiin myymiimme työkalusauvoihin ja oksasahanvarsiin. Lisäksi pystymme toimittamaan nopeallakin aikataululla mitä tahansa Shogun tuotteita, joihin kuuluu erilaisia sahoja ja veitsiä. Kysy meiltä lisäitietoja.

Shogun:

Perinteinen punakahvainen Shogun oksasahanterä adapterin kanssa on kokonaisuudessaan 600mm pitkä, josta sahausalueen pituus on 360mm. Tähän terään on lisävarusteena vahvasta kankaasta valmistettu teräsuoja vyölenkillä. Linkki teräsuojaan tässä.

Uusi mustakahvainen Shogun oksasahanterä on hieman pidempi ja entistäkin jämäkämpi. Sen kokonaispituus adapterin kanssa on 610mm, josta sahausalueen pituus on 400mm. Tämä terä toimitetaan kevyessä muovisessa teräsuojassa.

Lisätiedot

Malli

,